ESEMÉNYEK

ISMÉT MODELLBÖRZE MÁTYÁSFÖLDÖN

2019. április 7.

A Mátyásföldi Modellező Baráti Kör Sportegyesület modellbörzét rendez 2019.április 7-én. Szeretettel várunk mindenkit eladóként vagy vevőként, nézelődőként a Mátyásföldi Repülőtéren. Üdítőről és zsíros kenyérről gondoskodunk. Adjatok, vegyetek, beszélgessetek, nézelődjetek, gyűjtsetek új ötleteket a szezonra. A börzén szoktak árulni repülő és egyéb modelleket, alkatrészeket, szerelési anyagokat, akkumlátorokat, félkész modelleket, félig megsemmisült modelleket, új modelleket, használt modelleket, a dobozból soha ki nem szedett modelleket, stb.
A börzén fotó és videó felvételek fognak készülni.
A megjelenésével mindenki hozzájárul az ezeken való szerepléshez és az interneten való publikáláshoz.


MMBK VACSORAPARTY

2016. december 27.

2016. december 27-én kerül megrendezésre idén a klubbos vacsoraparty. Helyszín Royal étterem XVI. kerület timur u. 94. 19:00-tól
15főt foglalatam, de mivel előleget kell fizetni, ezért kérlek titeket, hogy 18.á-ig jelezzétek szándékotokat.

3990ft étel ital alkohol 2,5óra időtartamra! Ha maradunk plusz fél órát akkor még 600ft-ra készüljetek!
A vacsi alatt átbeszéljük az ide (fél)évet, és a jövő évi terveket: szabályozás, biztosítás, mmsz tagság, egyesülés

edited_1482875825450-1


KINTALVÓS ÉJSZAKAI REPÍTÉS

2016. szeptember 10-11

Ismét kintalvós rendezvény a Mátyásföldi Modelreptéren. Lesz borgrácsozás, éjszakai repítés, és MeGaFon Party, ahol mindenki “beszolhat”. Az “folyékony üzemanyagok” rendelkjezésre állnak, csak be kell tölteni a tankolónyilláson. Mindenki szeretettel vár az MMBK


TAVASZI MODELLBÖRZE

2016. április 9.

Sziasztok,
ahogy az már évek óta lenni szokott, idén is lesz rcmodellbörze Mátyásföldön.

helyszín : Mátyásföldi modellrepülőtér
időpont: 2016.10.09 9:00-órától

Zsíros kenyér, üdítő idén sem maradhat el, de lesz F3A, 3D és fpvrace bemutató is. Aki repíteni szeretne, figyelmesen olvassa el a kitűzött szabályzatot. Modellboltok is visszajeleztek, így hát lesz nagy kiárusítás idén is, hogy legyen mivel foglalatoskodni a téli hűvös esős napok alatt!

A Mátyásföldi Modellező Baráti Kör modellbörzét rendez 2016.04.09-én szokásunktól eltérően Szombaton. Szeretettel várunk mindenkit eladóként vagy vevőként, nézelődőként, vagy akár csak reptetni egyet a Mátyásföldi Repülőtéren. Üdítőről és zsíroskenyérről gondoskodunk. Reggel 9 körül már ott leszünk.

Adjatok, vegyetek, beszélgessetek, nézelődjetek, gyűjtsetek új ötleteket a szezonra.

A börzén szoktak árulni repülő és egyéb modelleket, alkatrészeket, szerelési anyagokat, akkumlátorokat, félkész modelleket, félig megsemmisült modelleket, új modelleket, használt modelleket, a dobozból soha ki nem szedett modelleket, stb.

Várjuk a korábbi börzéken már megjelent vendégeket és a modellboltokat is!

A börzén foto és video felvételek fognak készülni. A megjelenésével mindenki hozzájárul az ezeken való szerepléshez és az interneten való publikáláshoz.